trabzon.org

Saviolo, Ferencvaros maçında Avrupa Ligi'ne ilk adımını atmaya hazırlanıyor

19 Ağustos 2026·0 görüntülenme

Trabzonspor'un genç forveti Saviolo, Ferencvaros ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasında formasına kavuşması halinde Avrupa Ligi'ndeki ilk maçına çıkacak. Genç futbolcu, takım arkadaşlarının verdiği destekle maça özgüvenli hazırlandığını söyledi.

Trabzonspor'un Play-Off Turu'nda Ferencvaros ile yapacağı randevu, genç oyuncu Saviolo için ayrı bir önem taşıyor. Sezona golle başlayan Saviolo, mücadelede görev alması durumunda kariyerinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi sahnesinde yer alacak.

Maç öncesinde takım içinden büyük destek gördüğünü belirten Saviolo, genç yaşına rağmen karşılaşmaya özgüvenle hazırlandığını vurguladı. Saviolo sözlerine şu şekilde devam etti:

“Benim de Avrupa Ligi’nde oynayacağım ilk maç olacak. Kendimi çok iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarım bana çok yardımcı oluyor. Bu da bana büyük bir özgüven veriyor. Her genç oyuncunun oynamak isteyeceği büyük bir organizasyon. Bu fırsata sahip olduğum için çok mutluyum. Yarın sahaya özgüvenli çıkıp elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım.”

Teknik ekip ve takım arkadaşlarının desteğiyle Avrupa'daki ilk sınavına çıkmayı bekleyen Saviolo, bordo-mavili formayla sahaya çıkacağı takdirde kulübün Avrupa serüvenine katkı sunmayı hedefliyor.

Bu haberi paylaş
Yapay Zekâ

Bu Haberi AI'a Sor

Yapay zekâ yalnızca bu haberin metnine göre yanıt verir; hata yapabilir.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

0/1000

Spam koruması etkin. Kurallara uygun yorumlar yayınlanır.

Henüz yorum yok. İlk yorumu siz yapın!